+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

Zasebnost in varovanje ter varnost podatkov

Za pravilno in hitro obdelavo storitev servisiranja in oskrbe strank uporablja podjetje Elizabeta Topolnik s.p., Top Agencija (v nadaljevanju Top Agencija) elektronsko obdelavo podatkov. Obdelava podatkov, sporočenih podjetju Top Agencija ureja vsakokrat veljavni  Zakon o varstvu osebnih podatkov ter Evropska uredba: Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

V podjetju Top Agencija, sta zaščita in varnost podatkov zelo pomembna. Vse podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo skrbno hranili v naših internih bazah, na internih strežnikih in jih ne bomo brez vašega predhodnega privoljenja posredovali nikamor, razen:

-          državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka.

-          zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki bodo podatke obdelovali po navodilih podjetja Top Agencija (npr. oglaševalske agencije, tiskarji in drugi sodelavci za namene oglaševanja).

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali bomo hranili trajno, oziroma do vašega preklica ali zahteve za izbris. Zahtevo za izbris podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, lahko kadarkoli oddate enostavno preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe vaših podatkov. Navedeno lahko storite tudi na naš naslov podjetja: Elizabeta Topolnik s.p., Top Agencija, Triglavska cesta 27, 4264 Bohinjska Bistrica.

V primeru, da zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, vas bomo prenehali obveščati najkasneje v roku 30 dni od dneva prejema zahteve za izbris oziroma odjavo.

Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom.

Politika zaščite podatkov pri podjetju Top Agencija

Podjetje Top Agencija spoštuje vašo zasebnost. Naše podjetje zbira, shranjuje in uporablja osebne podatke le v okviru zakonskih določil.

Vaše informacije uporabljamo le z vašim strinjanjem za podporo in razširitev našega poslovnega sodelovanja z vami, da vam lahko pošiljamo ponudbe in informacije o izdelkih, novosti v podjetju ali da vam omogočamo sodelovanje v nagradnih igrah.

Vaših osebnih informacij ne bomo prodali tretji osebi. Osebne podatke bomo posredovali, le v primeru izvajanja oglaševalskih aktivnosti, v našem imenu. Zagotavljamo vam, da bodo te družbe obvezane k spoštovanju naših pogodbenih obveznosti, ki jih imamo do vas, in zajemajo tudi politiko zaščite vaših podatkov. Izvajalci storitev, ki delujejo v imenu podjetja Top Agencija se ne smatrajo za tretje osebe. Če imate vprašanja ali pobude v zvezi z našo politiko zaščite podatkov, se lahko vedno obrnete na podjetje Top Agencija, preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pri podjetju Top Agencija, se lahko vedno pozanimate, katere osebne podatke o vas je podjetje shranilo. Za hranjene podatke lahko vsak trenutek naročite popravke, oziroma njihov izbris. Naš cilj je zagotavljati največjo možno varnost in zaupnost.

Osebni podatki, ki jih podjetje Top Agencija shranjuje

Top Agencija zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.topagencija.si , ali jih posredujete na drug način.

Za pravilnost in resničnost podatkov, ki jih posredujete podjetju Top Agencija, jamčite sami. Podjetje Top Agencija ne odgovarja, če mu posredujete netočne, napačne ali tuje podatke. Z vnosom podatkov (ime, priimek, naslov, naslov elektronske pošte, kontaktne telefonske številke in ostalih podatkov) se izrecno strinjate, da lahko hranimo in obdelujemo te vaše osebne podatke.

Podjetje Top Agencija uporablja vaše osebne podatke le za določene, predhodno določene namene za katere se strinjali z njihovim zbiranjem in obdelavo.

Primeri, ko podjetje Top Agencija posreduje vaše osebne podatke

Vaše podatke bomo morda posredovali drugim oddelkom, sodelavcem ali pogodbenim partnerjem podjetja Top Agencija in ponudnikom storitev ali tržnim partnerjem, ki izvajajo storitve za podjetje Top Agencija. Podjetje Top Agencija se zavezuje, da se informacije uporabljajo le v okviru vašega soglasja in da jih ti obravnavajo zaupno.

Podjetje Top Agencija poleg tega posreduje vaše osebne podatke le v meri, ki jo določa veljavni zakon, če tako zahteva odločba sodišča ali organa, ali če s tem zagotovimo upoštevanje zakonskih določil.

Podjetje Top Agencija posreduje vaše podatke drugim podjetjem za namene trženja le z vašim soglasjem oziroma na podlagi vaše privolitve, ki ste jo podali.

Za kaj uporabljamo vaše podatke

Svojo ponudbo poskušamo stalno izboljševati in oblikovati spletno ponudbo tako, da bo za vas privlačnejša. Z spletno analizo obiskovanja naše spletne strani, lahko vsebine spletne strani podjetja Top Agencija prilagodimo glede na vaše zahteve.

Podjetje Top Agencija uporablja osebne informacije le v obsegu, ki je potreben za tehnično upravljanje spletnih strani, upravljanje strank, ankete o izdelkih in za obveščanje strank o ponudbi podjetja Top Agencija. Tem bolje spoznamo vaše želje, hitreje boste našli želene informacije na naših spletnih straneh.

 Z uporabo spletnega mesta www.topagencija.si, se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Internet, novičke, pošiljanje e-sporočil, povpraševanja

Če želite, vam bomo mi ali partner podjetja Top Agencija pošiljal informacije o naših raznolikih izdelkih in storitvah ali vas opozarjal na zanimive ponudbe.

Take informacije lahko zajemajo napotke na ponudbe, nove izdelke in nove storitve, pošiljamo jih preko e-maila. Če vas prejemanje teh informacij več ne zanima, je na naših spletnih straneh možnost, da se odjavite od zadevnih novičk.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavite na e-novice, s katerimi vas Top Agencija do preklica obvešča o novostih v ponudbi, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se vpišete v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice Top Agencija, zbira podjetje sledeče podatke: e-naslov. E-novice Top Agencija pošilja preko spletne aplikacije Mail Chimp. Upravljalec Top Agencija, se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Kadarkoli želite, lahko zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja s klikom na »odjava e-obvestil« v obvestilih ali preko e-maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe svojih podatkov. Zahtevate lahko tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Navedeno lahko storite tudi na naš naslov podjetja: Elizabeta Topolnik s.p., Top Agencija, Triglavska cesta 27, 4264 Bohinjska Bistrica.

Sodelovanje v nagradnih igrah

 Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo vsakokratni pravilniki o nagradnih igrah oziroma o posamezni nagradni igri.

  

Individualizacija in piškotki

Nove tehnologije nam omogočajo individualno prilagoditev naše spletne strani za vsako stranko. Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo informacije, s katerimi obiskovalce, ki se vračajo na naše spletne strani, identificiramo izključno za čas obiska na naših spletnih straneh. Piškotki se shranijo na trdem disku vašega računalnika in tam ne povzročajo nikakršne škode. Piškotki naših spletnih strani ne vsebujejo nikakršnih osebnih informacij o vas.

Piškotki vam privarčujejo večkratni vnos podatkov, olajšajo prenos specifičnih vsebin in nam pomagajo ugotoviti, kateri so posebno obiskani deli naše spletne ponudbe. To nam med drugim omogoča natančno prilagoditev vsebine naših internetnih strani na vaše potrebe.

Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje obiska spletne strani. Top Agencija, lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Kako varujemo vaše osebne podatke?

Podatki, ki nam jih posredujete preko obrazcev na straneh www.topagencija.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo podjetje Top Agencija, varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj pooblaščene osebe s strani Top Agencija (zaposleni, pogodbeni partnerji).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Da vaši podatki ne pridejo v napačne roke, jih v postopku SSL kodiramo. To je trenutno najbolj običajen in varen način prenosa v internetu. Uporablja se vedno, ko se prenašajo občutljivi podatki.

SSL (Secure-Socket-Layer)
S postopkom SSL (Secure-Socket-Layer) se zaščitijo datoteke, ki jih stranka pošlje na strežnik podjetja prek interneta. SSL zagotavlja trikratno zaščito:
•Vnosi, ki se prenašajo, so kodirani.
•Zagotovi se da se obrazec pošlje le strežniku, ki ga je odprl.
•Preveri se, ali podatki dosežejo prejemnika popolni in nespremenjeni.

Vaše pravice in stik

V skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo: Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico, da se pozanimate o svojih podatkih. Na zahtevo vas bomo v primernem roku vedno obvestili o vrsti podatkov, ki jih o vas hranimo, o namenu shranjevanja in možnih prejemnikih.

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali bomo hranili trajno, oziroma do vašega preklica, zahteve za izbris ali umika privolitve. Kadarkoli želite, lahko zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja in sicer enostavno preko e-maila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor nam lahko sporočite tudi vse spremembe vaših podatkov. V primeru, da zahtevate izbris svojih podatkov ali se odjavite od našega obveščanja, vas bomo prenehali obveščati najkasneje v roku 30 dni od dneva prejema zahteve za izbris oziroma odjavo. Navedeno lahko storite tudi na naš naslov podjetja: Elizabeta Topolnik s.p., Top Agencija, Triglavska cesta 27, 4264 Bohinjska Bistrica. Vaši podatki so varovani v skladu z našim varnostnim konceptom. Vaši podatki se v tretje države načeloma ne bodo posredovali. V primeru, da pa se bodo, pa bodo ti zaščiteni v skladu z ustreznimi zaščitnimi ukrepi 46. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Tuje strani

Vedeti morate, da lahko druge spletne strani, tudi tiste, do katerih lahko dostopate iz naše strani, na primer s povezavami, zajemajo osebne podatke. Naša politika zaščite podatkov se ne nanaša na prakso zaščite podatkov drugih spletnih strani oziroma zunanjih spletnih strani.

Stik s podjetjem Top Agencija

Če imate vprašanja v zvezi z določili o varovanju podatkov, nam pošljite e-poštno sporočilo z zadevo “Varovanje podatkov” na naslednji e-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 00386 51 412 686.

Upravljalec podatkov je:  Elizabeta Topolnik s.p., Top Agencija, Triglavska cesta 27, 4264 Bohinjska Bistrica. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO – Data Protection Officer) v družbi Elizabeta Topolnik s.p., Top Agencija, Triglavska cesta 27, 4264 Bohinjska Bistrica je Elizabeta Topolnik e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686