+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

  • TopSlovenia Teambuilding

    Teambuilding

    po vaši meri!

1. Zakaj organizirati team building?

Zaposleni v podjetju potrebujejo sprostitev izven delovnega prostora. Team building programi so namenjeni podjetjem, ki želijo v svojem podjetju usklajen in motiviran team, s polno delovne vneme. Team building program je investicija v vaše zaposlene in podjetje.

2. Kakšen je namen team building programa?

Glavni namen team building programov je izboljšati produktivnost in učinkovitost zaposlenih in zvišati motivacijo, povezanost med sodelavci – poslovnimi partnerji. Z team building programi se gradijo in izboljšujejo medsebojni ter osebni odnosi, razvija se pripadnost in vzajemno zaupanje, ki je v podjetju tudi ključnega pomena.

3. Zakaj izbrati TOP Agencijo za team building program?

Smo strokovnjaki za izvedbo dogodkov in se vsakemu dogodku posebej maksimalno posvetimo. Naši dogodki so inovativni, trudimo se biti v korak s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim dogodkom in strankam prinašamo nekaj svežega, drznega in zanimivega, tako da se stranke rade vračajo k nam.

4. Kako izbrati pravi team building program za svojo strukturo sodelavcev ali partnerjem?

Vsekakor se lahko skupaj posvetujemo, ko nam predstavite problematiko vašega podjetja in zaposlenih, se bomo skupaj odločili za primeren program, s katerim bomo rešili in izboljšali klimo v podjetju med zaposlenimi.

5. Kje izvajamo team building programe?

Team building programe izvajamo po celi Sloveniji, kot tudi v sosednjih državah, predvsem se pri tem prilagajamo vašim željam in potrebam, v sodelovanju z našimi partnerji in podizvajalci.

6. Koliko udeležencev je lahko na team building programu?

Na team building programih je lahko poljubno število udeležencev, saj programe prilagajamo številu udeležencev.

7. Kakšna je cena programa?

Tudi ceno programa usklajujemo in prilagajamo željam ter potrebam stranke. Odvisna je od velikosti skupine in zahtevnosti programa. Na voljo imamo programe za različne vrste proračuna. Nas slogan je: »Team building ni strošek, ampak je investicija v vaše zaposlene in prihodnost podjetja!«

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

TOP AGENCIJA d.o.o., so.p.
Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686