+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

 • Dvodnevni dogodki

  Dvodnevni

  dogodki

Št. oseb: 1-10
Št. nočitev: 1
Razpoložljivi datumi: 1. 4. 2019–1. 11. 2019
Cena: 650€ na osebo (cena se spreminja glede na število oseb)

Opis

Dan 1:

Prihod v Bohinj – nastanitev

V hotelu vas pobere licencirani vodič ter na kratko predstavi program. Skupaj se odpravite na Viševnik. Viševnik je zagotovo eden izmed bolj priljubljenih dvatisočakov pri nas. Je lahko dostopen, ne terja preveč hoje in nudi izvrstne razglede na Triglav, neposredne sosede Mali in Veliki Draški vrh ter Debelo peč. Ima enega najlepših razgledov na Pokljuko. Lepo se vidijo Spodnje Bohinjske gore, zahodni Julijci, severna Savska ravan in vzhodno severne Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe. Nahaja se v regiji Gorenjska, Bovška in Koroška in v podregiji Julijske Alpe. 

Po povratku sledi kosilo v gostilni Pr'Pristavc in po kosilu odhod do korita Mostnice ter na ogled slapa Savice.

Kristalno čist potok Mostnica je nad vasjo Stara Fužina v skale vrezal dva kilometra dolga korita, ki predstavljajo prijeten in nezahteven izlet tik ob Bohinjskem jezeru. Struga potoka se na nekaterih mestih povsem zoža, korita pa so visoka do 20 metrov. V zgornjem toku Mostnice se dolina razširi. To je idilična dolina Voje, s prekrasnimi travniki in (večinoma) počitniškimi hišami. V njenem zatrepu naletimo na okrepčevalnico in čeden slap Voje. V koritih Mostnice je možno tudi soteskanje.

Slap Savica je čudovit slap v Bohinjski dolini. Čas hoje je približno 20 minut. Pri uti je razgledna točka na slap Savica, Bohinj in Vogel. Slap Savica je najbolj obiskan in znan slovenski slap. Največji pretok ima spomladi in jeseni. Slap je v svojih pesnitvah opeval tudi France Prešeren, največji slovenski pesnik. Slap Savica je dvopramenski slap, ki je v obliki črke A. Manjši vodni krak pada v tolmun 25 metrov globoko. Višina velikega kraka je 78 metrov. Potok Savica ima dva izvorna kraka, ki sta Mala Savica in Velika Savica, na kateri je slap Savica.
Sledi večerja in prosti večer.

Dan 2:

Kolesarjenje po kolesarski poti do Bohinjskega jezera, tam imamo pripravljen team building program Bohinj challenge. Edinstven program je kombinacija doživetij na vodi in kopnem. Bohinj Challenge omogoča pristno izkušnjo v naravi z različnimi aktivnostmi in strateškimi manevri, ki temeljijo na sodobnem pristopu izkustvenega učenja, kjer boste krepili timsko delo, komunikacijo, vodenje in medsebojne odnose. Privlačna pustolovščina polna presenečenj in nenavadnih nalog.

Ekipe se bodo srečale s slepim veslanjem, spustom po jeklenici (zip- line), minskim poljem, vse skupaj pa bo potekalo v idiličnem ambientu- Triglavskem narodnem parku. (team building se izvaja, če je vsaj 10 oseb).

Paket vsebuje:

 • 1 nočitev z zajtrkom/turistična taksa
 • kosila in večerja v lokalnih gostilnah
 • prevoz od hotela do različnih lokacij v Bohinju
 • team building
 • zavarovanje udeležencev
 • profesionalno vodenje
 • fotografije

Paket NE vsebuje:

 • prevoza od letališča, železniškega ali avtobusnega postajališča do Bohinja
 • najema koles
 • osebnih stroškov
 • napitnin

 

Želim informativno ponudbo

Za povpraševanje prosimo izpolnite spodnji obrazec ali pa se obrnite na naš e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lahko nas tudi pokličite na telefonsko številko: +386 51 412 686, kjer vam bo na vaša vprašanja odgovorila Liza.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo shranjevali in obdelovali skladno z zakonom in našimi pravili o varovanju podatkov, ki si jih lahko preberete tukaj.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

TOP AGENCIJA d.o.o., so.p.
Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686