+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

  • Teambuilding

    Teambuilding

    prava izbira za vsak team!

Team building programi zajemajo aktivnosti, ki so povezane z grajenjem tima. Tim pa sestavljajo posamezniki, ki stremijo k doseganju istih ciljev.

Team building poteka na različnih delovnih področjih in na različne načine, ki se jih prilagodi potrebam in željam naročnika. Vsem programom in načinom je skupno to, da se posamezniki znotraj tima bolj povežejo med seboj, izboljšajo komunikacijo in sodelovanje, ter da izboljšajo delovne procese.

Strokovni team building programi se ločujejo od zabavnih team building programov po vsebini, ki je bolj izobraževalne narave in omogočajo precej večji in hitrejši napredek pri razvoju tima. Pri strokovnih team building programih se izvede celotni proces, pri zabavnih programih pa gre za enkraten dogodek.

Proces strokovnega team building programa se začne pri želji oziroma potrebi tima po spremembi in napredku. Sledi analiza tima, delovnih procesov in določitev konkretnih ciljev, ki jih želi ekipa doseči. Na podlagi analiz se lahko opredeli trenutno stanje tima, vzdušja ki vlada med člani in najde vzroke, ki povzročajo trenutno stanje.

Ko so določeni konkretni cilji in želje, je potrebno pridobiti naklonjenost članov tima, saj bo le tako team building program imel smisel in bo v polnosti dosegel svoj namen. Predstavimo pomembnost programa in določimo skupne cilje, ki jih posamezni člani povežejo s timom in tako postanjejo naklonjeni spremembi, ki jo program prinaša.

Sledi izvedba programa, pod vodstvom izobraženih trenerjev, ki s strokovnim znanjem spremljajo in usmerjajo udeležence k začrtanemu cilju. Vse vaje in celoten program je narejen po principu izkustvenega učenja in posledično bolj atraktiven in efektivnejši od standardnih predavanj. Trener že med izvajanjem programa daje udeležencem povratne informacije in opazke, v zaključku programa pa se naredi evalvacija timskega dela in definira postopke, ki jih bodo udeleženci vpeljali v običajni delovni proces.

Program se tukaj zaključi, proces uveljavljanja sprememb pa se nadaljuje. Da bo team building program imel efekt na delovni proces, morajo udeleženci aplicirati pridobljeno vedenje še na delovnem mestu. Priporočeno je še, da po 2–3 mesecih ponovno preverimo stanje in stopnjo izboljšanja v timu.

Potrebno je poudariti, da team building ni enkratni dogodek, ampak je proces vnašanja sprememb in izboljševanja komunikacije, zaupanja, vodenja, sledenja in izboljševanja medsebojnih odnosov. Vsi posamezni dejavniki namreč vplivajo na »energijo« v timu.

 


 

TEAM BUILDING DELAVNICA: MEDSEBOJNO ZAUPANJE

TopAgencija Medsebojno zaupanje
 

S sodelavci preživimo velik del svojega življenja. Zato je za uspešno delovanje v timu ključnega pomena zaupanje med člani tima. Če zaupanja ni, oziroma imamo zadržke proti sodelavcem, potem ni pretoka informacij, komunikacija je okrnjena in reševanje izzivov oteženo.

Na programu vas bomo na zanimiv, poučen in dinamičen način seznanili z osnovnimi zakonitostmi timskega dela, dvignili nivo zaupanja in posledično izboljšali medsebojne odnose. V praksi boste poizkusili, kako lahko z majhnimi spremembami vsak prispeva k boljšemu delovanju tima in da timsko delo ni le učinkovito, ampak tudi zabavno!

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 550 oseb
Trajanje: 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Komunikacija – ključ do uspeha

TopAgencija Komunikacija
 

Komunikacija poteka na več načinov. Informacije podajamo verbalno in neverbalno, zato je v timu pomembno, da se znamo na primeren način izražati, saj le tako predamo pravo sporočilo. Istočasno je potrebno tudi prejemati sporočila, ki jih drzgi delijo z nami. Le tako komunikacija steče in tim uspešno sodeluje.

Na programu bodo udeleženci na praktičen način spoznali, kako med seboj uspešno kumuniciramo. Preizkusili bomo različne komunikacijske kanale in tako razširili spekter izražanja, posledično pa pokazali, da je z uspešno komunikacijo veliko lažje sodelovati in da to prinaša boljše rezultate pri delovnem procesu.

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 525 oseb
Trajanje: 4 do 8 andragoških ur

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Pravi vodja

TopAgencija Pravi vodja
 

Med šefom in vodjo je velika razlika. Vsak tim potrebuje dobrega vodjo, ki zna na primeren način skomunicirati želje, vizijo in delovne naloge, poleg tega pa mora imeti zaupanje tima. Prav tako mora tim dobro komunicirati z vodjo in imeti zaupanje vanj/o in njegove/njene sposobnosti dobrega vodenja. Med vodjo in timom se spletejo močne vezi in to omogoča, da ekipa deluje kot celota.

Na programu pogledamo v delovanje obeh strani. Tim se preizkusi v različnih nalogah in posamezniki tako prevzamejo različne vloge, ki jih prenesemo v prakso. Na ta način se krepi zaupanje, izboljšuje komunikacija in razvija vodstveni potencial.

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 525 oseb
Trajanje: 4 do 8 andragoških ur

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Stres ni ovira, stres me motivira!

TopAgencija Stres ni ovira
 

Program je namenjen timom, ki si želijo spoznati nove tehnike kontroliranja in konstruktivnega soočanja s stresom v službi, doma, izobraževanjih ali športu. Skozi serijo timsko zastavljenih sprostilnih vaj, se boste medsebojno bolj povezali, vzpostavili močnejše zaupanje do sodelavcev ali poslovnih partnerjev, istočasno se regenerirali in napolnili baterije ter se dodatno pripravili na nove poslovne izzive.

Na programu boste delali tako na osebni rasti, kot na timskem naboju. Dvignili vam bomo nivo samozaupanja, samozavesti in posledično boste več prispevali k razvoju tima in doseganju skupnih ciljev.

Idealna dopolnitev seminarjev, kolegijev ali poslovnih srečanj s partnerji.

Lokacija: Rimske terme
Velikost skupine: 550 oseb
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Postaja sprostitve za znižanje notranje napetosti

TopAgencija Peaceful Warrior

Človeku, ujetem v lastna prepričanja, v vsakodnevne izzive na delovnem mestu in v vsakdanjiku, ki čuti pogosto napetost in razdražljivost zaradi odgovornosti, je utrujen, slabo spi in čuti pomanjkanje energije, pomagamo, da sproščeno ponovno začuti svežo energijo, se zave lastne moči in se spet radosti življenja.

Postaja sprostitve bo izvedla skupinsko delavnico v trajanju 1,5 - 2 uri na vaši izbrani lokaciji. Sestavljena bo iz dveh sklopov. V prvem sklopu bomo predstavili 4.500 let staro metodo, ki deluje na človeka na telesni, duševni in duhovni ravni  kot del naturopatije. V drugem sklopu bodo udeleženci aktivno sodelovali in se naučili nekaterih učinkovitih tehnik samopomoči za sprostitev, obvladovanje običajnih težav, povezanih s slabim počutjem, stresom in notranjo napetostjo.

Idealna dopolnitev seminarjev, kolegijev ali poslovnih srečanj s partnerji.

Lokacija: Kjerkoli v Sloveniji
Velikost skupine: 550 oseb
Trajanje: 2 do 3 ure

 

 

Program izvajamo v sodelovanju s Postajo sprostitve: http://www.postajasprostitve.si/sl/team-building-program-delavnice-samopomo%C4%8Di-proti-stresu

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Sinhronizacija tima

TopAgencija Sinhronizacija tima
 

Pritiski in pričakovanja se na ravni dvigujejo in krepijo. Konkurenca diha za ovratnik, stres se na vsakem koraku povečuje.

Če se znamo ljudje uskladiti in na primeren ter učinkovit način medsebojno komunicirati, če se dvigne stopnja zaupanja in posledično razumevanje sodelavca, postane timsko delo zabavno in efektivno. Naučimo se uravnavati dejavnike stresa, umirimo svoje misli, saj s tem pridobimo več energije in višjo storilnost.

Vse to lahko dosežemo na zabaven in sproščujoč način v prijetnem ambientu SPA centra Lepa Vida - Soline, v kombinaciji s poučnimi timskimi vajami in sprostitvenim odklopom zdravilne vode.

Lokacija: SPA center Lepa Vida - Soline
Št. udeležencev: 1050 oseb
Trajanje: 4 do 8 ur

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Želim informativno ponudbo

Za povpraševanje prosimo izpolnite spodnji obrazec ali pa se obrnite na naš e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lahko nas tudi pokličite na telefonsko številko: +386 51 412 686, kjer vam bo na vaša vprašanja odgovorila Liza.

Vpišite ime programa, ki vas zanima.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo shranjevali in obdelovali skladno z zakonom in našimi pravili o varovanju podatkov, ki si jih lahko preberete tukaj.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686