+386 51 412 686

TopAgencija

TopAgencija

Oblika in trajanje posameznega team building programa sta usklajena z naročnikovimi željami in cilji, kar pomeni, da je vsak team building program individualno oblikovan in prilagojen strukturi udeležencev. Kliknite na informativno ponudbo, z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

 


 

Delavnice o zdravi prehrani in vodena joga                                                                                                               mmmmm

 Vam in vašim sodelavcem pripravimo delavnice o zdravem načinu življenja (zdrava prehrana, telesna aktivnost in tehnike sproščanja). Delavnice bo vodila osebna trenerka in prehranski svetovalec. Monika je licencirani svetovalec na področju športa in prehrane, diplomantka Fakultete za šport in diplomantka Velnesa.

Vsebina delavnice:

  • Pomen zdravega načina življenja
  • Primeri zdravega jedilnika
  • Kako usklajevati zdrav način življenja s službo in družino
  • Recepti za zdrave sladkosnede

Vsebina joge in meditacije:

  • Joga za začetnike
  • Pomen tehnik dihanja in sprostitve
  • Razlaga o stresu

Lokacija: po želji naročnika
Trajanje:
2 do 3 ure

Želim informativno ponudbo

 

 



NOV PROGRAM!!

Odkrivanje QR kode

 

h

Posebej za vaš dogodek bomo pripravili telefonsko aplikacijo, ki si jo boste naložili na telefon, nato pa se boste odpravili v lov na QR kode s pomočjo navodil in priloženih slik. Tu se boste lahko izkazali prav vsi, ki imate dobro razvito raziskovalno žilico in spomin. V timu se boste povezali med seboj, skupaj raziskovali in odkrivali različne lokacije ter reševali zabavne naloge, ki vam bodo omogočile doseči zastavljen cilj. Program je prava uspešnica, kjer smo uspeli povezati sodobno tehnologijo in vaše znanje. Program lahko izvajamo na vseh različnih lokacijah, v hotelih in na prostem.

Lokacija: po želji naročnika
Trajanje:
2 do 3 ure

 

 Želim informativno ponudbo

 

 


 

Team building na SUPIH  super zabava na vodi

Zabavni teambuilding
 

SUP je okrajšava angleškega poimenovanja Stand up paddling (tudi Stand up paddle surf) za šport, pri katerem stojiš in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote. Za supanje ne potrebujete predznanja in posebnih priprav, le nekaj prave opreme. Takoj, ko boste stopili na SUP desko in poprijeli za veslo, vam bo jasno, zakaj je danes to vse bolj priljubljena aktivnost. Je enostaven, sproščujoč in zabaven, ali pa, za tiste željne adrenalina, ekstremen šport po valovih in brzicah. Pri nas pa izvajamo tudi razne zabavne igre in naloge na supih.

Izvajamo:

  • Tekme na ogromnem supu
  • Štafetne igre na supih
  • Tekmovanje v držanju ravnotežja
  • Rokoborbo z penastimi pripomočki

Lokacija: po želji naročnika (na vodi)
Velikost skupine: 10–50
Trajanje: 3 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Bohinj Challenge  team building poln presenečenj

TopAgencija Bohinj challenge
 

Edinstven program je kombinacija doživetij na vodi in kopnem. Bohinj Challenge omogoča pristno izkušnjo v naravi z različnimi aktivnostmi in strateškimi manevri, ki temeljijo na sodobnem pristopu izkustvenega učenja, kjer boste krepili timsko delo, komunikacijo, vodenje in medsebojne odnose. Privlačna pustolovščina polna presenečenj in nenavadnih nalog.
Ekipe se bodo srečale z slepim veslanjem, spustom po jeklenici (zip- line), minskim poljem, vse skupaj pa bo potekalo v idiličnem ambientu- Triglavskem narodnem parku. 

Lokacija: Bohinj
Velikost skupine: 10–50
Trajanje: 3 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


NOV PROGRAM!!

Po Kekčevih stopinjah za zakladom

Program je kombinacija orientacije in zabavnih timskih nalog, kjer udeleženci razdeljeni na skupine odkrivajo lepote Kranjske Gore, kjer se je rodil znani slovenski otroški lik Kekec. Na poti do zaklada jih bodo čakale zanimive timske preizkušnje, podobne, kot jih je imel Kekec J in le z usklajenim timom si bodo omogočili nadaljevanje. Preizkusili se boste v različnih veščinah, poskrbeli bomo za luštne team building obarvane naloge, ki jih bomo umestili v okolje in tematsko obarvane na zabaven način.

Zabave in smeha ne bo manjkalo!              

 

Program: tematski timski program
Čas trajanja: 2-3 ure
Lokacija: Kranjska Gora                                      

Program vključuje:

Spoznavanje in odkrivanje Kranjske Gore,m
Tematsko obarvane naloge, ki bodo prirejena na lik Kekca,
Iskanje skritih nalog,
Zanimivo zgodbo in navodila,
Spodbujanje kreativnosti in domišljije,
Različne zabavne in dinamične timske vaje.

 

 Želim informativno ponudbo

 

 


NOV PROGRAM!!

Trans Alpina - Gradnja železniške proge

image004

Kot je bila težka in zahtevna gradnja železniške proge Trans Alpina, ki je povezovala Dunaj s Trstom, tako bo težka gradnja tračnic, ki jih boste morali zgraditi in med seboj povezati. Ne boste pa povezali in gradili samo železniške proge, ampak boste gradili in krepili tudi prijateljske vezi, komunikacijo,  kreativnost in z dobro voljo uspeli preživeti en super dogodek. Program lahko organiziramo v dvoranah, večjih prostorih, ali pa na prostem.
Program je primeren za vse in od vas ne zahteva nobenega predznanja ali športe opreme.
Malo dobre volje, kreativnosti in spoznali boste, da ste nepogrešljivi člen zmagovalne ekipe vašega podjetja.

Program: tematski timski program
Čas trajanja: 2 - 3 ure
Lokacija: po želji naročnika

 

 

 Želim informativno ponudbo

 

 

 

 


 

Jamska avantura – team building v popolnoma drugačnem svetu

TopAgencija Jamska avantura
 

Spremenite se v prave avanturiste in jamske raziskovalce! 

Podzemni team building predstavlja sklop nalog, ki dajejo vpogled v delovanje tima, hkrati pa preko nalog krepi medsebojno povezanost in zaupanje. Le z usklajenim timskim delom in sodelovanjem boste našli pot iz podzemlja. Večna tema bo iz vas zagotovo izvlekala več kot si predstavljate, po drugi strani pa okrepila dejavnike in lastnosti, ki so že del konkurenčne prednosti vašega podjetja.
Le timsko delo, bo prineslo uspeh- pot iz jame. Boste znali biti prava ekipa?

Lokacija: Jama Babji zob
Velikost skupine: 10–30
Trajanje: 5 do 6 ur

 

 

 Želim informativno ponudbo

 


Nazaj v planinski raj – orintacijski team building program

TopAgencija Nazaj v planinski raj
 

Orientacijsko odkrivanje skritih kotičkov in naravnih lepot!

Pri tem team buildingu postavimo temelje timskega dela in uspešne komunikacije, kar prenesemo v prakso pri odkrivanju planinskega raja in iskanju skritega zaklada. Da je lov še bolj zanimiv in da pride pridobljeno znanje še bolj do izraza, udeleženci formirajo manjše skupine, ki med seboj tekmujejo. Team building kjer se pokaže vaša iznajdlivost in pustolovski duh. Lokacijo prilagodimo naročniku, garantiramo pa vam, da vas neokrnjena narava ne bo pustila ravnodušne.    

Lokacija: Golte, Bohinj
Velikost skupine: 10–100
Trajanje: 3 do 6 ur
Termin: april-november 

Želim informativno ponudbo

 

 


Mini Olimpijada Maxi iger – team building v olimpijskem duhu

team building mini olimpijada maxi iger
 

Razmišljajte, potite se, sodelujte in bodite najboljši ... vsi skupaj!

Bodo ekipe v najboljši meri izkoriščale potencial nadarjenih posameznikov in zmožne sodelovati, da bi si zagotovile mesto na odru zmagovalcev? Olimpijada ponuja različne igre, uganke in naloge. Zabaven, tekmovalen in visoko energetski team building, ki krepi sodelovanje in timski duh. Olimpijado lahko zaključimo s piknik zabavo in razglasitvijo ter analizo rezultatov!

Naloge pa niso popolnoma takšne, kot ste jih navajeni, pri vsaki smo dodali kaj, da vas spodbudi k razmišljanju, hkrati pa vas bodo nasmejale do solz.

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 10–1000
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


Kmečke igre izredno zabaven team building program

TopAgencija Kmecke igre
 

So zabavni team building, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti, moči in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil. Tekmovalci v skupinah premagujejo določene naloge, pri katerih se bo izkazalo zaupanje, dobra komunikacija in usklajenost ekipe. Streljanje s fračo, polaganje rok, rokovanje z kravami, žaganje z staro žago in še in še presenečenj, ki bodo zbudili otroka v vas.

Po igrah vas pričaka prava kmečka pojedina v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka. Zabava in smeh sta zagotovljena!

Lokacija: Bohinj ali po želji naročnika
Velikost skupine: 10–500
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


Lov na lisico  team building, ki združi orientacijo in adrenalin

TopAgencija Lov na lisico
 

Program je mešanica taborništva, orientacije, adrenalina in spretnosti!

Zabaven in sproščen team building program, kjer pride do izraza sodelovanje v skupini, razdelitev nalog, prevzemanje odgovornosti in vodenje. Ekipe se odpravijo na ne preveč zahtevno orientacijo, ki bo preizkusila njihove temeljne taborniške sposobnosti. Na kontrolnih točkah bodo opravljali spretnostne in adrenalinske preizkuse, izziv jim bodo predstavljale tudi različne prepreke, ki jih bo potrebno premagati za uspešno napredovanje.

Lokacija: Bohinj
Velikost skupine: 10–100
Trajanje: 2 do 4 ure 

 

Želim informativno ponudbo

 

 


Snemanje reklamnega TV spota

team building odrska prezenca
 

S snemanjem takšnega oglasa lahko pridete do novih idej za oglase. Zaposleni bodo s tem pridobili nova znanja ali morda predstavili svoje mnenje o izdelku na drugačen način. Mogoče ravno preko igre najdete med svojimi sodelavci kreativne ljudi in jih tudi vključujete v vaše nove kreativne projekte. Predvsem pa se bodo udeleženci med snemanjem sprostili, zabavali in na plan bosta prišla njihova kreativnost ter ustvarjalni duh. Ko si bomo vsi skupaj posnetke še ogledali, ko bo vsaka skupina imela možnost predstaviti svoj projekt, pa se bomo še vsi skupaj nasmejali in se dodatno zabavali.

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 10–30
Trajanje: 4 do 8 ur

 

 

 

Želim informativno ponudbo

 

 


Pastirske igre – sproščujoč in zabaven team building program

TopAgencija Pastirske igre
 

Danes že malo osiveli pastirji, ki so se še igrali pastirske igre, pri obujanju spominov na tiste dni, govore samo lepo o tistih časih. Poznali so veliko pastirskih iger, s katerimi so si krajšali čas! Na paši so se družili, pridobivali spretnosti in uživali v igri. Paša je bila šola za življenje, kjer so se tkala prijateljstva. Zabavni team building s pastirskimi igrami izvajamo pri Andrejevem planšarskem stanu v Bohinju, kjer vas popeljemo v čas planšarstva.

 Lokacija: Bohinj
Velikost skupine: 10–500
Trajanje: 2 do 4 ure

 

Želim informativno ponudbo

 

 


Piranski pirati najbolj priljubljen team building na Primorskem

TopAgencija Piranski zaklad
 

Gusarski krst in divja piratska zabava!

S pomočjo starega zemljevida ekipe na svoji poti iščejo piratski zaklad v prelepem idiličnem mestecu. Skozi labirint ulic in strateških nalog ekipe odkrivajo idilične lokacije, ki so običajnemu obiskovalcu Pirana skrite. Piranski pirati je zabavni team building kjer se udeleženci izkažejo v veščinah, ki odlikujejo prave gusarje. Različni izzivi bodo pokazali koliko pustolovskega duha imate v sebi, kjer ne bo manjkal tudi rum za pogum! Program je poln presenečenj in narekuje aktivno timsko delo in temelji na sproščenem vzdušju ter zabavi.

Lokacija: Piran
Velikost skupine: 10–200
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


Megatlon  kralj med športno tekmovalnimi team building programi

TopAgencija Megatlon
 

Različne vragolije in sproščeno tekmovanje sta glavni vodili za športni team building dogodek, ki je nabit s pozitivno energijo. Atraktiven program, katerega bistveni element je športna avantura. Čakajo vas kreativne, adrenalinske in ustvarjalne naloge v Triglavskem narodnem parku, ki bodo vašo ekipo sprostile, povezale in motivirale.

Pripravite se na Megatlon izziv!

Lokacija: Bohinj ali po želji naročnika
Velikost skupine: 10–500
Trajanje: 2 do 4 ure

 

Želim informativno ponudbo

 

 


Zakladi Pirana  team building program, ki ga soustvarjate

TopAgencija Piranski zaklad
 

Piranski zaklad je zasnovan tako, da si sami sproti pripravljate prepreke. Ekipe seznanimo z osnovnimi navodili, potem pa vas prepustimo, da svoji »konkurenčni« ekipi pripravili izzive in zanimive naloge.

Odkrivanje zakladov Pirana je avanturistični team building kjer udeleženci skozi aktivne in kreativne naloge doživijo "srce" mesta, spoznavajo kulturo in zgodovino, komunicirajo z domačini, okušajo kulinarične dobrote ter spoznavajo stare primorske igre. Težavnost in naloge bodo odvisne od vaših idejnih zasnov, v vas bomo prebudili pustolovski duh. Pod budnim spremstvom naših animatorjev...do zaklada. 

Lokacija: Piran
Velikost skupine: 10–200
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


Zmajčkov zaklad team building program v Ljubljani

team building zmajckov zaklad
 

Motivacijski dogodek Zmajčkov zaklad se dogaja v središču Ljubljane in temelji na legendi o Ljubljanskem Zmaju. Ekipe so postavljene pred zapleten scenarij, ki spodbuja domišljijo, fantazijo, kreativnost in inovativnost. Na poti do Zmajčkovega zaklada si ekipe medsebojno pripravljajo prepreke in naloge. Ob uspešnem iskanju zaklada se pokaže iznajdljivost posamezne ekipe, medsebojno sodelovanje in orientacija v urbanem okolju, kar krepi medosebne odnose. Ekipe na svoji poti koristijo različne vire informacij, ki jih srečujejo na poti in so tako primorane vzpostaviti komunikacijo s prodajalci, branjevkami, natakarji in prebivalci Ljubljane. Skrivnostni team building z urbanim doživetjem.

O legendi – LJUBLJANSKI ZMAJ

Zgodba o Ljubljani in ljubljanskem zmaju se začne v bistvu z njegovo smrtjo. Ljubljano naj bi, kot govori legenda, ustanovil mitološki grški junak Jazon, ki je kralju Aitesu ukradel zlato runo, nato pa s tovariši Argonavti na ladji Argo pobegnil prek Črnega morja, Donave in Save vse do Ljubljanice. Ker je Ljubljanica postala preplitva, Argonavti niso mogli nadaljevati poti. Razstavili so ladjo, jo prenesli do Jadranskega morja, kjer so jo spet sestavili in se vrnili v Grčijo. Na poti k morju, ob izviru reke Ljubljanice, so se ustavili ob velikem jezeru in barju, kjer je živela pošast. Jazon se je spoprijel s pošastjo, jo premagal in ubil. Ta pošast naj bi bila Ljubljanski zmaj, ki od tistih časov domuje vrh grajskega stolpa in opazuje Ljubljano in Ljubljančane.
Zmaj še vedno gleda na Ljubljano z zanosom iz svojega prestola, grajskega razglednega stolpa, od koder ima razgled po skoraj celotni nekdanji Kranjski. Mesto je iz zaprl iz vzhodne in zahodne strani, vendar odprl iz južne, tako da sonce lahko brez težav greje življenje v mestu. Ustvaril je zelo pisano mesto, sivi beton razveseljuje zelena barva parkov, njegovim ulicam zadal razveseljujoč navdih mladosti, njenim prebivalcem pa do življenja prijazno mesto.

Lokacija: Ljubljana
Velikost skupine: 10–400
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


Premagovanje strahov

TopAgencija Premagovanje strahov
 

Premagajte ovire, ki vas držijo nazaj in v vsaki situaciji izkoristite in naredite le najboljše! 

Program je kombinacija različnih športnih aktivnosti in nepozabnega doživetja v neokrnjeni naravi Bohinja. Udeležence razdelimo v manjše skupine, ki na poti premagujejo in se spopadajo z različnimi pustolovskimi izzivi. Pripravili smo vam program, ki vključuje plezanja v steni, adrenalinsko prečenje in spust čez deročo reko po jeklenici -ZIP LINE. Timske naloge krepijo zaupanje med udeleženci in samozavest, ki je pomembna v zasebnem in poslovnem svetu.  Pustolovščino lahko zaključimo s pogostitvijo/piknikom pri planšarski koči.

Lokacija: Bohinj
Velikost skupine: 10–50
Trajanje: 2 do 4 ure

 Team building program še posebej močno priporočamo prodajnim ekipam, zastopnikom, prodajnim agentom, ...

Želim informativno ponudbo

 

 


Balonomanija – naš najbolj ugoden team building program

TopAgencija Balonomanija
 

Z baloni prebudimo otroško razigranost in srečo. So inspiracija za različne družabne igre, ki povežejo udeležence vsakega dogodka. Čaka vas serija preverjenih in sproščujočih zabavnih iger, kjer sta zabava in smeh zagotovljena.

Lokacija: po želji naročnika
Št. udeležencev: 10–300
Trajanje: 2 uri

 

 

UGODNO!

Želim informativno ponudbo

 

 


Kulinarični team building program

TopAgencija Kulinaricni team building
 

Priprava jedi z vašo ekipo je podobno kot delu v podjetju. Več ljudi deluje v različnih vlogah in ko ti ljudje medsebojno sodelujejo razvijejo produkt. Pri kulinaričnem team buildingu se hrana uporablja kot mehanizem za krepitev timskega duha, spodbuja medsebojno sinergijo in je učinkovita metoda za ustvarjanje homogene ekipe. Ob odličnem razpoloženju se odkrivajo kreativni potenciali vaše ekipe.

Lokacija: V več krajih po Sloveniji
Št. udeležencev: 10–100
Trajanje: 3 do 5 ur (oz. po dogovoru z naročnikom)

 

Želim informativno ponudbo

 

 


Viteške igre in srednjeveška pojedina

TopAgencija Viteski program
 

Edinstven motivacijski team building kjer vas pričakajo pravi vitezi in vas popeljejo v srednji vek. Udeleženci bodo spoznavali življenje vitezov in se vrnili v obdobje bojevanja z meči, plesa z zastavami, tekmovali v lokostrelskem turnirju in spoznavali viteške vragolije in tehnike obrambe gradu. Udeleženci se bodo preizkusili tudi v srednjeveškem plesu, ki očara vsako princesko. Le kako bi se vitezi bojevali brez srednjeveške pojedine? Pripravimo vam viteško pojedino, kjer se boste razvajali kot pravi vitezi.

Lokacija: Bohinj ali kjerkoli po želji naročnika
Velikost skupine: 10–400
Trajanje: 2 do 4 ure

Želim informativno ponudbo

 

 


Rov presenečenja – rekreacijski team building program

TopAgencija Rov presenecenja
 

Aktiven in pustolovski izziv v čudoviti naravi z elementi pohodništva in različnih timskih vaj vas popelje v visokogorski svet, ne daleč stran od našega vsakdanjika, na edino točko v Sloveniji od koder boste videli Jadransko morje, obe gorenjski jezeri in Triglav hkrati.

V ospredju bo sinergija vseh članov, ki je nujno potrebna za rešitev timskih nalog na vmesnih točkah. Tema starih bunkerjev pa bo iz vas gotovo izvlekla več, kot si predstavljate.

Lokacija: Soriška planina
Velikost skupine: 10–50
Trajanje: 2 do 4 ure

 

Želim informativno ponudbo

 

 


Taborniški dan

TopAgencija Taborniski dan
 

Zabavni team building program, kjer se bo izkazala vaša iznajdljivost, vztrajnost, hrabrost in zanesljivost. Glede na časovni okvir in vaše želje se lahko na dogodku preizkusite v postavljanju svojega šotora, naučite taborniških veščin preživetja, pomerite v delavnici taborniškega kuhanja in taborniških igrah, preživite noč ob tabornem ognju ali se podate v lov na lisico.

Manjkal ne bosta niti taborniški krst in dvig zastave!
 

Lokacija: Bohinj, taborniški prostor ob Andrejevem stanu
Velikost skupine: 10–100
Trajanje: 2 do 4 ure ali 1-2 dni

Želim informativno ponudbo

 

 


Plesno doživetje

TopAgencija Plesno dozivetje
 

Ples v paru je namenjen druženju (zato mu pogosto rečemo tudi "družabni ples"), sprostitvi in seveda zabavi ob ritmih sambe, salse, mambe, cha cha chaja, jivea, foxtrota, tanga, rumbe, swinga, disko foxa, valčkov, rock'n'rolla, twista...S pomočjo raznolikih plesnih figur se zlahka znajdete tako v delovni pisarni, kot na raznovrstnih plesih in zabavah. Program združuje zabavno učenje plesa in dvig timskega naboja, izboljšano komunikacijo med sodelavci in novo izkušnjo konstruktivnega sproščanja stresa.

Lokacija: po želji naročnika
Velikost skupine: 10–50
Trajanje: 2 do 8 ur

 

Želim informativno ponudbo

 

 


 

Golte Adventure team building za aktivacijo ekipe

team building golte adventure
 

Visoko aktivni team building v naravnem okolju s pravimi situacijskimi nalogami in strateškimi manevri. Razvili smo najučinkovitejši program, ki temelji na sodobnem pristopu izkustvenega učenja. Program, ki prebudi potencial vašega tima.Udeležence čakajo strateške, kompleksne in dinamične naloge, orientacija, plezanje ter spust po jeklenici (ZIP LINE).

Trening zaposlene preko vaj poveže, saj vzpostavijo boljšo komunikacijo, dvigne se stopnja sodelovanja, pripadnosti, zaupanja in motivacije, krepijo se timske vezi in samozavest, saj so udeleženci v celotnem procesu treninga aktivni. 

Lokacija: Golte
Velikost skupine: 10–50
Trajanje: 4 do 8 ur
Termin: maj–november

Želim informativno ponudbo

 

 


Simulacija vožnje

Simulator
 

Bi želeli doživeti nekaj novega, drugačnega in norega? Si predstavljate dvig adrenalina pri nenadni nevarni spremembi med na prvi pogled rutinsko vožnjo ali pa pri tekmovanju po najbolj prestižni tekmovalni stezi na svetu= Vse to lahko doživite s simulatorjem vožnje, le v tehnološko izpopolnjenem, popolnoma varnem ter nadzorovanem okolju.

Simulator omogoča simulacijo tekmovalne vožnje po licenci računalniške igre Asseto Corso, poleg tekmovanja pa je možno izvesti tudi izkušnjo varne vožnje v treh različnih okolji. Scenariji so lahko prilagojeni vašim željam (nenadne spremembe vremenskih pogojev, vožnja po zaledenelem ali spolzkem vozišču, nenadne potrebe po zaviranju zaradi osebe, živali ali predmeta na vozišču). S pomočjo do potankosti dodelane tehnike voznik čuti sile in pospeške, kot bi jih čutil v realnem vozilu, le da se nahaja v popolnoma varnem in nadzorovanem okolju. A verjemite, to dejstvo ne zmanjša adrenalinske izkušnje, ki jo doživi voznik v simulatorju.

Program: adrenalinsko doživetje
Čas trajanja: 2-5ur
Lokacija: po želji naročnika
Št. oseb: do 20 oseb

Želim informativno ponudbo

 

 


Kolesarski team building na Krasu

Kolesarjenje na Krasu
 

S kolesi bomo skupaj odkrivali čaroben Kras, njegove skrite znamenitosti, degustirali kraške jedi, skupaj popili kozarček vina in se prepustili vodenju lokalnih vodnikov, ki nam bodo na vmesnih točkah pripravili team building vložke. Popotovanje po Krasu je enkratno doživetje, saj vas ob poti čaka veliko zanimivosti, tako zgodovinskih kot kulturnih, seveda pa je rdeča nit programa odkrivanje kolesarske poti in timske vaje, ki še dodatno spodbujajo timsko dinamiko, povezovanje med člani in izboljšujejo komunikacijo.

Čas trajanja: 4-8 ur
Lokacija: Kras
Št. oseb: 10-40

Želim informativno ponudbo

 
 

Odkrivanje Istre na dveh kolesih – športni team building program

TopAgencija Po Istri na dveh kolesih
 

Slovensko primorje ponuja veliko zanimivosti in ena od njih je zagotovo nekdanja ozkotirna železnica Parenzana. Danes je preurejena v izjemno zanimivo turistično kolesarsko pot, ki vas popelje po trasi nekdanje železnice.

Popotovanje po njej je enkratno doživetje, saj vas ob poti čaka veliko zanimivosti, tako zgodovinskih kot kulturnih, seveda pa je rdeča nit programa odkrivanje kolesarske poti in timske vaje, ki še dodatno spodbujajo timsko dinamiko, povezovanje med člani in izboljšujejo komunikacijo.

Lokacija: Slovenska obala
Velikost skupine: 10–40
Trajanje: 4 do 8 ur
Termin: celo leto

Želim informativno ponudbo

 

 

 

Želim informativno ponudbo

Za povpraševanje prosimo izpolnite spodnji obrazec ali pa se obrnite na naš e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lahko nas tudi pokličite na telefonsko številko: +386 51 412 686, kjer vam bo na vaša vprašanja odgovorila Liza.

Vpišite ime programa, ki vas zanima.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo shranjevali in obdelovali skladno z zakonom in našimi pravili o varovanju podatkov, ki si jih lahko preberete tukaj.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Zakaj izbrati nas

Izkušena ekipa vam omogoča izvedbo zelo različnih programov, ne glede na stopnjo zahtevnosti. Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Trudimo se biti v koraku s časom in dajemo poudarek zelenim vrednotam, ki jih nudi narava. Svojim strankam prinašamo nekaj svežega, drznega, lepega.

Poslovne odnose gradimo na dolgi rok, kar dokazujejo naše reference.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Strokovnost

licencirani planinski vodnik

licencirani turistični vodnik

licencirani učitelj plavanja

licencirani učitelj smučanja

licencirani vaditelj gimnastike

licencirani osebni trener

Kontakt

logo bel

Triglavska cesta 27

4264 Bohinjska Bistrica

Slovenija

O podjetju

+386 51 412 686